Friday 7 October 2011

Autumn Greetings en Autumn Welcome

Tijdens een korte vakantie op Texel toch nog iets kunnen doen. Ik smul van de herfst en geniet van de wind, de bladeren, het ruige weer en thuis lekker genieten van elkaar. Gordijnen dicht, wijntje, haardje aan en laat dan de herfststormen maar komen. Heerlijk! Op Texel waaide het voldoende, maar de zon scheen en toch nog tijd kunnen maken om deze kleine quilt af te maken en het pakketje klaar te stomen voor verkoop.
Nu nog niet als freebie te krijgen, maar dat komt wel. Ik zal t.z.t de oude ontwerpen een mooie plek geven zodat jullie er gelijk mee aan de slag kunnen. 
Voor nu kun je dit patroon ook kopen via het internet: www.StoffenEnStofferen.nl. Alles zit erin, ook je naald, dus je kunt aan de slag bij ontvangst.



Je kunt wel zien dat de herfst voor mij een favoriet is, en laten we het over de wintermaanden nog niet hebben. Nog een quiltje dat ik onlangs heb gemaakt en wat ook klaar ligt voor wie aan de slag wil. Ook dit patroon zal ik tzt als freebie op de site zetten. Duh, ik heb veel te veel ideeën en zal toch echt iedere avond aan de bak moeten om en de webwinkel, en deze nieuwe blog, en nieuwe ontwerpen te maken. Wat een ellende met dit vieze weer!!!! Ik heb er zin in. Ik hoop jullie ook.