Friday 13 April 2012

Voor leuke Freebies: The Floss Box

Zat vanavond weer eens lekker te neuzen op internet en wat blogs te bekijken. Deze van de Floss Box vond ik zo leuk! Als je van kruissteken borduren houdt en dan vooral van Amerikaanse huisjes, is dit een leuke site. Niet alleen heeft de dame veel freebies, maar ook geweldige patronen die per pdf te bestellen zijn.
Dus effe gaan kijken bij The Floss Box.
Enjoy!
 

Wednesday 11 April 2012

My Garden Angel



Ietwat gekreukte, bijna klare, Garden Angel.

Tjonge, wat vliegt de tijd. Al maanden niks gedaan aan de blog. Website, werk zoeken, kinderen, nieuwe ontwerpen maken. Alles had dus voorrang behalve de blog. Zielig hoor.
Heb inmiddels heel wat ontwerpen af en gemaakt. Ze hangen in de winkel en nog geen eens een foto van gemaakt. Schandalig. Komt nu verandering in.
Hier dus de tweede uit de serie Garden Angels. Deze is groen, de eerste is rood en geeft water. Die hou je dus nog tegoed. Deze groene gemaakt met lieve stof van Red Rooster.
Het patroon ben ik opnieuw aan het uittellen, en komt op de site als freebie. Pompoen moet ook nog. Tjeetje, er moet nog zo veel!!
Maar ja, iedere keer als ik de freubelkamer opruim, is het binnen twee weken weer een rotzooitje.
Enfin, dit kleine quiltje alvast op de blog, en het patroon dat ik gratis weggeef, hopelijk nog iets later vandaag. Enjoy!

Het kruissteekpatroon van de tweede Garden Angel.